Juustoportti ja Juvan Luomu yhteistyöhön

Juustoportti Oy Jalasjärveltä ja Juvan Luomu Oy Juvalta ovat solmineet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen suomalaisen luomumaidon jalostamisesta, markkinoinnista ja myynnistä.
Yhteistyösopimus Juustoportti Oy:n ja Juvan Luomu Oy:n välillä tulee takaamaan Suomen luomumaitomarkkinoille korkealaatuisia suomalaisia luomumaitotuotteita tunnetun Juustoportti-tavaramerkin alla. Tuotteisto tulee kattamaan tuoretuotteet, hapanmaitotuotteet sekä tuoreet että kellaroidut juustot. Asiakkaina ovat sekä päivittäistavaraketjut että suurkeittiöt ja tukut.

Yhteistyö kattaa koko luomumaitoketjun pellolta kauppaan. Juustoportti Oy vastaa markkinoinnista ja myynnistä sekä juustojen ja tuoretuotteiden jalostuksesta, Juvan Luomu Oy vastaa hapatettujen luomumaitotuotteiden jalostuksesta myös kaupan merkillä sekä tuottajien neuvonnasta ja luomumaidon tuotannossa tarvittavan valkuaisrehun saatavuuden varmistamisesta.

Kahden tunnetun toimijan voimien yhdistäminen luomumaitomarkkinoilla lisää luomutuotteiden tarjontaa koko maassa, täydentää nykyisten toimijoiden tuotevalikoimaa ja vastaa siten kuluttajien toiveisiin suomalaisista luomumaitotuotteista. Yhteistyön tuloksena markkinoille Juustoportilta on jo tullut; Luomu-leipäjuusto, -maitorahka, -kermaviili ja – kirnuvoi, sekä Juvan Luomulta hapanmaitovalmisteita kauppojen merkillä. Yhteistyö tarjoaa suomalaisille maidontuottajille turvallisen ja taloudellisesti kannattavan vaihtoehdon luomumaidon tuottamiseen.

http://www.juustoportti.fi/

http://www.juvanluomu.fi