Luomun lumoa lapsenmielisille

Lapset luomun lumoissa on helsinkiläisen Steinerpäiväkoti Aurinkoisen julkaisema luomu- ja kasviskeittokirja. Kirja sisältää 32 ihastuttavaa ja hauskasti nimettyä reseptiä, jotka on suunnattu lapsiperheille. Ruoat ovat lasten testaamia ja heille maistuvia.

Omakustannekirja on syntynyt steiner-periaatteille uskollisesti varainhankintaprojektina. Reseptit ovat peräisin Aurinkoisen keittiöstä ja lasten kotoa. Keittokirjan kuvitus on päiväkodin lasten käsialaa. Ruokaohjeiden väliin on ripoteltu tietolaatikoita eräistä vieraammista raaka-aineista. Lisäksi kirjassa on kerrottu luomusta osana lapsen ravitsemusta. Hauskan säväyksensä tuovat reseptien johdannoksi kirjoitetut pienet tarinat, sekä lasten oivaltavat kommentit annoksista.

Kirjan ennakkosuosio on yllättänyt positiivisesti. Ennakkotilauksia tuli niin paljon, että sadan kappaleen painoserä nostettiin neljään sataan.

Lapset luomun lumoissa -fanisivu löytyy Facebookista. Kirjaa on myytävänä ainakin Ekolossa ja Ekovintillä. Kirjaa voi kysellä myös suoraan päiväkodista 1.8.2011 alkaen. Aurinkoisen yhteystiedot ovat: puh. 044-358 0403 ja sähköposti aurinkoinen@steinerpaivakoti.net.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Steinerpäiväkoti Aurinkoinen: Lapset luomun lumoissa.
Toim. Satu Tunkelo. 2011, 76 s.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Teksti: Kati Seppänen